San Bacio Burger
Kód: ASSBBF-1Detailní popis produktu
San Bacio Burger je indika/sativa odrůda od Advanced Seeds a lze ji pěstovat uvnitř (kde rostliny potřebují dobu květu ±60 dní) i venku. San Bacio Burger od Advanced Seeds je odrůda s dominantním obsahem THC a je/byla k dispozici pouze jako feminizovaná semena.
Bacio Gelato vyvíjí mnoho velkých, vysoce kvalitních trichomů, díky čemuž je ideální pro extrakci pryskyřice. Srazí každého pěstitele, který ji chce vyzkoušet kvůli jejímu omamnému účinku.
Druhým rodičem je San Bacio Gelato, kříženec samotné Bacio Gelato a čelenky 3 Kings Blueberry. Jedná se o elitní klon z USA. Tento kmen má explozivní vegetativní růst, vyplňuje se typicky Indica sekundárním rozvětvením a listy.
Je odolný vůči všem typům podnebí, suchému i mokrému. Vytváří jednotné a husté květy s vynikající pryskyřicí s trichomy viditelnými pouhým okem. Nabízí vůně kombinující bobule s tóny skořice a černého pepře, doprovázené tóny citronu, borovicového dřeva a tónem borovice.
Konopí San Bacio Burger, vhodné pro všechny úrovně pěstitelů
Převládající chuť San Bacio Burger je sladká, s exotickými nuancemi spolu s tóny kakaa a černého pepře. Spotřebitel si také může všimnout některých zemitých tónů, bobulí nebo citronové kůry.
Genetika: Gelato 41 x San Bacio Gelato
Genotyp: Převážně Indica
Výtěžek: 550-600 g
Vnitřní výška:70-100 cm
Vnější výška: 1,5-2,5m
Doba květu: 8-9 týdnů
Sklizeň: Říjen
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klasické odrůdy, které začínají kvést při poměru světla a tmy 12/12h |
---|---|
? Pohlaví: | Feminizované |
? Generace, typ křížení: | Normální nestabilní kříženec |
? Typ kvetení AUTO / Norma / Fast: | Normální fotoperioda |
? Genotyp: | Převážně Indica |
? Doba květu: | 8 týdnů |
? Outdoor sklizeň: | Říjen |
? Výška max In: | Střední (1-1,5m) |
? Výška max Out: | Vysoká (1,5-2,5m) |
? Obsah CBD: | Nízký (0-1%) |
? Obsah THC: | Extrémní (více jak 20%) |
? Aroma: | Sladké, Čokoládové, Žvýkačka, Borůvka, Cookie |
? Zvláštní znaky: | Silné aroma, Hodně pryskyřice |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.